StoelFIT instuif op dinsdag 14.00-15.00 uur (per keer betalen)

Nieuwe les STOELFIT op dinsdag van 14.00-15.00 uur in de Romeijnshof heeft al 17 deelnemers.

De  les wordt gegeven in de Tauruszaal(met airco) in de Romeijnshof en u kunt alleen per keer met een muntje van € 5,= betalen. De muntjes koopt u bij Saskia en voor € 20,= ontvangt u 4 muntjes.

Wilt u op een gezellige, verantwoorde en actieve manier werken aan uw lichaam, dan bent u van harte welkom om mee te komen doen.
U doet wat u kunt en als u klachten hebt, dan slaat u de oefeningen die u niet kunt, gewoon over.

Voor meer info kunt u bellen met Saskia 06 199 33 409

StoelFIT de gezelligste manier om vitaal te blijven

StoelFIT wordt de nieuwe trend!

Zittend je lichaam trainen is makkelijker en leuker dan u denkt. Oefeningen voor rug en nek, handen en voeten. coördinatie, ogen, evenwicht, buikspieren en valpreventie.

Voor iedereen die zijn of haar lichaam wil trainen maar beperkingen heeft en daardoor niet naar een sportschool of sportvereniging kan gaan.

De StoelFIT lessen op de maandag is er om 13.00 uur weer plek voor 2 dames.

Als u als organisatie interesse heeft in StoelFIT, dan geef ik presentaties en interne opleidingen aan het personeel. Die leren dan snel nieuwe oefeningen die direct tijdens de lessen "in huis" gedaan kunnen worden. Als u mailt via de contactpagina dan neem ik contact met u op.

 

 

 

StoelFIT event 11 april 2018 groot succes!

Het 1e StoelFIT event op 11 april was een groot succes. Ruim 40 deelnemers met een gemiddelde leeftijd van 75 jaar deden mee. Naast StoelFIT was er een geheugentraining én een afsluitende high tea. iedereen kreeg een StoelFITtas mee gevuld met een stressbal en een boekje met StoelFIT oefeningen. Het zat wel goed die middag!

Stuk in de Havenloods 11-4-2018

Stuk in het AD 12-4-2018